X Cookies vergemakkelijken het gebruik van onze diensten. Door deze diensten te gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies. Meer informatie over cookies

Felderhof

Vakantie op de boerderij in Bruneck 

Felderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - Dolomiten
Felderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - DolomitenFelderhof - Aufhofen  - Bruneck - Vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol  - Dolomiten
Felderhof
Fam. Karl Felder
Kofelweg 43
39031 Bruneck / AufhofenBruneck / Aufhofen
Tel. +39 0474 551894
info@felderhof.info www.felderhof.info
toevoegen favorietenlijstje
Boerderij met
veeteelt
veeteelt
Producten van de eigen boerderij
eieren, brood, gebak, appelsap
Aanbod
ontbijt, gasten kunnen producten uit de moestuin kopen, rondleiding over de boerderij
Dieren op de boerderij
runderen paarden pluimvee

Geef uw mening!

De beoordelingen moeten waarheidsgetrouw en begrijpelijk geformuleerd zijn. Het team van Roter Hahn behoudt zich het recht voor beoordelingen te verwijderen die beledigend zijn, een reclamekarakter hebben of strijdig zijn met de door ons vastgestelde richtlijnen.

Richtlijnen voor het geven van beoordelingen

Uw beoordeling

Titel
*
Commentaar
*
1500
max. aantal karakters

Beoordeling van het geheel

Beoordeling van het geheel*

Beoordelingen in detail

Kon u het deelnemen aan het dagelijks leven op de boerderij?*
Hoe was het aanbod aan producten van de eigen boerderij?*
Hoe was de gastvrijheid van het boerengezin?*
Inrichting kamers/appartementen*
Presentatie buitenkant & omgeving*

Foto's uploaden

Maximale bestandsgrootte 3MB
Toegestane bestandsformaten: *.jpg, *.gif, *.bmp
Bestanden toevoegen

Verplicht veld

Naam
*
E-mail
*
Vrijwillige vermelding van uw reisgegevens
Met wie heeft u uw vakantie op de boerderij doorgebracht?
Verblijfsduur
Uw nationaliteit
Uw leeftijd
*verplicht veld
Geef hier uw commentaar

Ferien mit Ausblick

2017-10-06 5
Eine Tolle Unterkunft mit hochwertiger Ausstattung und sehr netten Vermietern. Hier kann man sich erholen und die Ruhe genießen. Andererseits besteht die Möglichkeit in der näheren Umgebung Aktivurlaub zu machen.
Eine Tolle Unterkunft mit hochwertiger Ausstattung und sehr netten Vermietern. Hier kann man sich erholen und die Ruhe genießen. Andererseits besteht die Möglichkeit in der näheren Umgebung Aktivurlau...
de 6. oktober 2017 van Hagelstein, Winfried
beoordelingen in detail
Beoordeling van het geheel

Criteria in detail

'levendige' boerderijen
Producten van de eigen boerderij
gastvrijheid
Inrichting kamers/appartementen
Presentatie buitenkant & omgeving

Einfach super - Urlaub

2017-09-12 5
Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Wohnung war sehr hochwertig ausgestattet. Abends auf dem Balkon mit Blick auf Bruneck, so kann man sich erholen. Sehr nette Vermieter, sehr empfehlenswert
Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Wohnung war sehr hochwertig ausgestattet. Abends auf dem Balkon mit Blick auf Bruneck, so kann man sich erholen. Sehr nette Vermieter, sehr empfehlenswert
de 12. september 2017 van Dieter Schleweis
beoordelingen in detail
Beoordeling van het geheel

Criteria in detail

'levendige' boerderijen
Producten van de eigen boerderij
gastvrijheid
Inrichting kamers/appartementen
Presentatie buitenkant & omgeving

Wir haben uns rundum wohl gefühlt

2017-08-26 5
Wir haben als Familie mit drei Kindern eine wunderschöne Woche auf dem Felderhof verbracht. Sehr schöne und moderne Ferienwohnung und eine tolle Gastfreundschaft. Wir kommen gerne wieder!
Wir haben als Familie mit drei Kindern eine wunderschöne Woche auf dem Felderhof verbracht. Sehr schöne und moderne Ferienwohnung und eine tolle Gastfreundschaft. Wir kommen gerne wieder!
de 26. augustus 2017 van Stephan Nübling
beoordelingen in detail
Beoordeling van het geheel

Criteria in detail

'levendige' boerderijen
Producten van de eigen boerderij
gastvrijheid
Inrichting kamers/appartementen
Presentatie buitenkant & omgeving

Wir haben uns sehr wohl gefühlt

2017-08-10 5
Sehr schöne, durchdacht eingerichtete moderne Appartements, Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft wie wir sie uns wünschen.
Sehr reichliches Frühstück mit täglich wechselnden Überraschungen.
Wir kommen jederzeit gerne wieder.
Sehr schöne, durchdacht eingerichtete moderne Appartements, Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft wie wir sie uns wünschen. Sehr reichliches Frühstück mit täglich wechselnden Überraschungen. Wir komm...
de 10. augustus 2017 van Horst Fischer
beoordelingen in detail
Beoordeling van het geheel

Criteria in detail

'levendige' boerderijen
Producten van de eigen boerderij
gastvrijheid
Inrichting kamers/appartementen
Presentatie buitenkant & omgeving

Es war wieder wunderschön!

2017-08-10 5
Familie Felder hat nun zum zweiten Mal dafür gesorgt, dass wir uns wunderbar erholt haben. Vielen Dank dafür. Wir kommen gerne wieder.
Familie Felder hat nun zum zweiten Mal dafür gesorgt, dass wir uns wunderbar erholt haben. Vielen Dank dafür. Wir kommen gerne wieder.
de 10. augustus 2017 van Brigitte Raschke
beoordelingen in detail
Beoordeling van het geheel

Criteria in detail

'levendige' boerderijen
Producten van de eigen boerderij
gastvrijheid
Inrichting kamers/appartementen
Presentatie buitenkant & omgeving

1 Woche Urlaub

2017-06-24 5
Wir waren 1 Woche am Felderhof und haben uns in einer sehr sauberen und schönen Ferienwohnung mit traumhaften Ausblick sehr wohl und entspannt gefühlt.
Man die sehr nette Fam. Felder nur weiter empfehlen.
Wir waren 1 Woche am Felderhof und haben uns in einer sehr sauberen und schönen Ferienwohnung mit traumhaften Ausblick sehr wohl und entspannt gefühlt. Man die sehr nette Fam. Felder nur weiter empf...
de 24. juni 2017 van Rudolf Säckl / Klaus Helene
beoordelingen in detail
Beoordeling van het geheel

Criteria in detail

'levendige' boerderijen
Producten van de eigen boerderij
gastvrijheid
Inrichting kamers/appartementen
Presentatie buitenkant & omgeving

Tolle Gestfreundschaft

2017-05-22 5
Wir waren drei Tage auf dem Felderhof. Die Wohnung ist sehr gut und mit viel Liebe eingerichtet.
Wir wurden sehr freundlich empfangen und stets liebevoll umsorgt. Gastfreundschaft wird bei Felders gross geschrieben.
Der Hof mit den Tieren hat uns sehr gut gefallen. Die Tiere werden im neuen Stall vorbildlich gehalten.
Die Ruhe auf dem Felderhof hat uns sehr gut getan.
Wir werden bestimmt wieder einmal auf dem Felderhof Ferien machen.
Vielen Dank !
Bruno Felder und Andrea Grossglauser, Schweiz
Wir waren drei Tage auf dem Felderhof. Die Wohnung ist sehr gut und mit viel Liebe eingerichtet. Wir wurden sehr freundlich empfangen und stets liebevoll umsorgt. Gastfreundschaft wird bei Felders gr...
de 22. mei 2017 van Bruno Felder
beoordelingen in detail
Beoordeling van het geheel

Criteria in detail

'levendige' boerderijen
Producten van de eigen boerderij
gastvrijheid
Inrichting kamers/appartementen
Presentatie buitenkant & omgeving

Unsere bisher schönste Ferienwohnung!

2017-05-21 5
Das duftende Holz der Möbel und Wände, die Aussicht, die Ruhe in der Nacht, die Fröhlich- und Freundlichkeit der Gastfamilie, die Hofkapelle, die Blumen - unvergesslich. Herzlichen Dank und Bhieti!
Das duftende Holz der Möbel und Wände, die Aussicht, die Ruhe in der Nacht, die Fröhlich- und Freundlichkeit der Gastfamilie, die Hofkapelle, die Blumen - unvergesslich. Herzlichen Dank und Bhieti!
de 21. mei 2017 van Ruedi Heinzer
beoordelingen in detail
Beoordeling van het geheel

Criteria in detail

'levendige' boerderijen
Producten van de eigen boerderij
gastvrijheid
Inrichting kamers/appartementen
Presentatie buitenkant & omgeving

Super schöner Hof für einen Skiurlaub am Kronplatz

2017-03-05 5
Wir haben uns auf dem Felderhof sehr wohl gefühlt. An einem Hügel etwas außerhalb von Bruneck gelegen hat man ein tolles Panorama. Beim Frühstück kann man schon auf die Pisten schauen und mit dem Auto ist man in wenigen Minuten an der Talstation in Reischach.
Eine rundum tolle Unterkunft!
Wir haben uns auf dem Felderhof sehr wohl gefühlt. An einem Hügel etwas außerhalb von Bruneck gelegen hat man ein tolles Panorama. Beim Frühstück kann man schon auf die Pisten schauen und mit dem Auto...
de 5. maart 2017 van Johannes Willkomm
beoordelingen in detail
Beoordeling van het geheel

Criteria in detail

'levendige' boerderijen
Producten van de eigen boerderij
gastvrijheid
Inrichting kamers/appartementen
Presentatie buitenkant & omgeving

Skiurlaub 2016/2017

2017-01-08 5
Es hat uns sehr gut gefallen. Wir würden jederzeit wiederkommen.
Es hat uns sehr gut gefallen. Wir würden jederzeit wiederkommen.
de 8. januari 2017 van Losensky
beoordelingen in detail
Beoordeling van het geheel

Criteria in detail

'levendige' boerderijen
Producten van de eigen boerderij
gastvrijheid
Inrichting kamers/appartementen
Presentatie buitenkant & omgeving